16 February 2010

:||gubahan bunga||:

hari selasa, seharian jugak aku tolong mama menggubah bunga2 yang ada kat umah tu. dari bilik tidur aku sampailah bunga2 kat bahagian ruang tamu. kat bilik aku tu ofcozlah bunga baru kan. kat ruang tamu tu campur2. ada yang bunga baru, ada yang bunga lama tapi digubah baru. aku lah yang jadi tukang angkut pasu2 ke atas ke bawah. hehe penat tu memang penat, tapi nak lawalah katekan. heheh

since tema aku putih merah, so aku memang pilih satu bunga jer tuk konsep aku nie. ofcozlah mawar merah putih kan. hehe so, everywhere kat umah aku mesti ade bunga mawar merah and mawar putih. tapi takdelah sampai bunga2 lain tu aku buang. bunga2 lain tu juz dihias balik jelah. tak larat plak nak tukar sumer bunga kat umah tu jadi mawar kan. dengan kos lagi.huhuhu

k,fin.dada.


keadaan bilik aku yang agak messy. huhuhu



mawar merah kat bilik aku.



mawar merah putih kat hall.


mawar merah kat hall jugak.





No comments: